Healing

Wat is een healing?

Een healing is een schoonmaak van de aura (het energieveld om iemand heen) en het energiesysteem in het lichaam. Om deze reden wordt het ook wel aura healing of energetische healing genoemd.

Als een spiritueel wezen, ben je gemaakt van energie. Energetische healing houdt in dat er een stroom wordt gecreëerd door je aura, energie kanalen en chakra’s. Als je energie goed stroomt en gebalanceerd is, dan ben je in een staat van welzijn. Als je energie geblokkeerd is en je uit balans bent, dan is er een tekort aan welzijn, of is er sprake van ziekte. Energetische healing helpt je om deze stroom spirituele energie door je systeem te herstellen. Als je eigen energie vrij stroomt, dan kan je jezelf helen.

Met welke vragen kan ik bij een healer terecht?

Je aura kan energetisch vervuild raken en dit geeft een reactie in je energiehuishouding (gezondheid). Een healing helpt om deze energetische vervuiling op te schonen. Voor een healing hoef je echter niets te ‘mankeren’.  Het is een vorm van aandacht geven aan jezelf.

Bij energetische vervuiling kan je o.a. de volgende klachten ondervinden:

-    Moeheid
-    Stress
-    Concentratie- en aandachtsproblemen
-   Fysieke klachten of pijnklachten
-    (Overweldigende) Emoties
-    Erge dromen
-    Problemen in een relatie (met partner, vriend, kennis, familielid, collega, etc.)
-    Te veel verantwoordelijkheid op je nemen
-    Te veel geven aan anderen
-    Hoge eisen stellen aan jezelf of erg perfectionistisch zijn
-     Controledrang
-    Verminderde creativiteit?
-    Moeite om ergens te aarden
-    Moeite met stappen zetten of keuzes maken
-    Je overbelast voelen, uitgeput zijn of energieverlies hebben
-    Afwezig voelen
-     Niet gemakkelijk voelen wat jouw gevoel is
-     Niet lekker in je vel zitten
-    Problemen op werk-, of in privésituaties


Herken je één van bovenstaande punten? Dan kan een healing helpen!

Welk effect heeft een healing?

Een healing kan werken op fysiek-, emotioneel -, en mentaal niveau. Healingen zijn een geweldige manier om blokkades op te heffen, ongewenste energie weg te sturen en om je eigen energie weer goed te laten stromen, zodat je kan helen. Je kunt het ervaren als een energetische innerlijke zachte massage. Na een hele dag hard werken is een healing ontvangen bijvoorbeeld heel ontspannend. Healingen kunnen langere tijd door werken, zodat je bijvoorbeeld die nacht beter slaapt of pas een dag of week later effect merkt.

De enige manier om erachter te komen welk effect het bij jou heeft, is door het te ervaren.
Hoe anderen het hebben ervaren kan je terug lezen in het gastenboek.

Wat gebeurt er tijdens een healing?

‘Alle he(a)ling is zelf-heling’ is het perspectief van aura healing. Een healer kan je stimuleren om te gronden, meer aanwezig te zijn, blokkades op te heffen en om meer stroming van je eigen energie te creëren. Healers kunnen dit echter niet vóór jou doen. Het is noodzakelijk dat je een gemotiveerde deelnemer bent. Voor de healing hoef je naast er in vrije wil te zijn, niets te doen. Je mag lekker op een stoel gaan zitten met je ogen dicht en je wordt een aantal keer gevraagd jouw voor- en achternaam te noemen. Je wordt gevraagd om rechtop te gaan zitten, zodat je meer aanwezig bent bij de healing.

Als ‘spirit’ ben jij de leider van de healing. Het is aan jou hoeveel je losmaakt van jouw ruimte. Als jij iets niet wilt laten gaan, dan kan niemand jou dwingen. Uiteindelijk is het de stroming van jouw energie die de healing creëert. Een healer kan je dus ondersteunen, maar jíj hebt de touwtjes in handen van jouw eigen healing proces.

Uit welke stappen bestaat een healing?

Iedere healing is anders. Er komen echter in ieder aura healing proces een aantal aspecten aan bod:

1. Tijdens een healing is de eerste stap om je te helpen gronden, om als geest aanwezig te worden in jouw lichaam. Je kan ook leren om dit zelf te doen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van meditatie en grondingsoefeningen.

2. De healer kamt daarna door jouw aura om het proces van loslaten van energie die niet van jou is, en psychische puin, te ondersteunen.

3. Vervolgens helpt de healer je om de stroom van aarde-, kosmische-, levens-, healing- en creatieve energie door je grote energie kanalen te vergroten.

4. Je wordt ook geassisteerd in het oplossen van blokkades en het creëren van een stroom van energie door je zeven hoofdchakra’s of energie centra.

5. Heb je specifieke vragen/aandachtspunten voor een healing dan kun je deze altijd stellen aan de healer. Er wordt dan in de healing speciale aandacht aan deze vraag besteed.

6. Een healing eindigt met het stabiliseren van je energiesysteem.

Hoelang duurt een healing?

In totaal ben je ongeveer ander half uur aanwezig. Er wordt gestart met een kort gesprek waarin wordt kennis gemaakt en wordt uitgelegd wat een healing is. Daarnaast wordt er gevraagd of je speciale aandachtspunten hebt voor de healing. De healing zelf duurt ongeveer een half uur tot een uur. Na de healing zal ik vragen hoe het voor je was. Nadat je jouw bevindingen hebt verteld, vertel ik wat ik heb ervaren en kunnen vervolgstappen besproken worden.

Wat zijn de tarieven?

Healing - eerste behandeling 45 euro
Healing - vervolg behandeling 40 euro
Healing op afstand 40 euro
Chakra-balans massage 15 euro


Wat is een healing op afstand?

Een spirituele healer is niet gelimiteerd door tijd of ruimte, waardoor healing op afstand mogelijk is. Healing op afstand is vooral bruikbaar als er fysieke of geografische beperkingen zijn, waardoor een bezoek aan de praktijk niet mogelijk is. Afstandhealings zijn rustgevend en bevorderen de stressreductie. Het kan ook revitaliserend zijn en helpen bij de voortgang van genezende processen op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak.

Voor een healing op afstand is het handig om samen een tijdstip af te spreken en dat je op dat tijdstip een rustig plekje opzoekt en lekker (het liefste rechtop) gaat zitten. Mocht dit niet lukken is dit geen ramp, de healing werkt dan namelijk nog steeds op onbewust niveau. Doordat je mij niet ziet en direct voelt heeft dit soms minder impact op bewust niveau, waardoor sommige mensen het fijner vinden om langs te komen. Op onbewust niveau maakt het echter niet uit. Zodra de healing is afgelopen bel ik je op om te vragen wat je hebt ervaren en vertel ik je mijn bevindingen.

Wat is een Chakra-balansmassage?

Tijdens een healing kan blijken dat jouw chakra’s niet in balans zijn en een chakra-balansmassage een goed middel kan zijn. Een Chakra-balansmassage brengt de chakra's weer in balans, waardoor je meer ontspannen bent. Chakra's zijn energiepunten in het lichaam en bevinden zich in de buurt van organen. Deze massage behandelt de zeven hoofd chakra's. De Chakra-balansmassage duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens deze massage lig je op je buik en houd je jouw kleding aan.