Welkom bij begeleidingskundige praktijk ‘Voel je Zenja’ voor online coaching, supervisie, healing en EFT!

Ervaar jij:

- irritatie, onzekerheid, schaamte en/of angsten waar je last van hebt,

- lichamelijke klachten waarbij je vermoed dat er psychische/emotionele aspecten meespelen,

- onzekerheid over hoe je moet handelen op je werk,

- en/of stress om werk en privé in balans te houden?

 

Wil jij:

- je fysiek gezonder voelen,

- je mentaal weerbaarder voelen,

- emotioneel in balans zijn,

- met plezier leven en werken,

- en zinvol bezig zijn?

 

Laat je dan online begeleiden door Voel je Zenja

m.b.v. coaching, supervisie, EFT en healing!

Sonja van Ockenburg-Dekker is een inspirerende, holistische en doelgerichte begeleidingskundige.

Zij is gespecialiseerd in persoonlijke en professionele ontwikkeling d.m.v. energiemanagement / healing, Emotional Freedom Techniques (EFT), supervisie, intervisie en waarderend coachen.

Sonja zorgt ervoor dat jij jouw kern en kracht (h)erkent en hier uitdrukking aan geeft in jouw dagelijkse leven.

 

Sonja begeleidt vanuit Voel je Zenja mensen van alle leeftijden. Bij de intake bepalen we samen doel(en) voor de begeleiding en welk traject het beste bij jou past. Voel je Zenja biedt eenmalige behandelingen, (coach-)trajecten en workshops!

 

Op deze website vind je meer informatie over de verschillende professionele begeleidingsvormen die worden ingezet:

coaching en supervisie, healing, EFT en workshops. 

 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief!

 

Zonnige groeten,
Sonja van Ockenburg-Dekker

Home

 

Zaterdag 12 oktober 2013 - Workshop ‘Zijn in het NU’

Naast healingen organiseert Voel je Zenja workshops. Op 12 oktober 2013 wordt een workshop gegeven in samenwerking met Tardia Page en Devi Taconis (Praktijk Volledig jezelf en Mantrameditatie Den Haag, zie voor meer info: www.volledigjezelf.nl).

Ben jij er bij? Aanmelding en meer informatie zijn te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

1 september 2013 - Praktijk Voel je Zenja officieel geopend!

Welkom!

 

Voel je Zenja is een praktijk voor energetische healingen.

Op deze website vind je meer informatie over de praktijk.

De website is sinds 1 september online en de praktijk is sinds deze maand ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Ter ere van deze opening krijgen de eerste twee klanten krijgen een gratis healing, dus wees er snel bij!

 

Vriendelijke groeten,

Sonja Dekker

 

Healing

Wat is een healing?

Een healing is een schoonmaak van de aura (het energieveld om iemand heen) en het energiesysteem in het lichaam. Om deze reden wordt het ook wel aura healing of energetische healing genoemd.

Als een spiritueel wezen, ben je gemaakt van energie. Energetische healing houdt in dat er een stroom wordt gecreëerd door je aura, energie kanalen en chakra’s. Als je energie goed stroomt en gebalanceerd is, dan ben je in een staat van welzijn. Als je energie geblokkeerd is en je uit balans bent, dan is er een tekort aan welzijn, of is er sprake van ziekte. Energetische healing helpt je om deze stroom spirituele energie door je systeem te herstellen. Als je eigen energie vrij stroomt, dan kan je jezelf helen.

Met welke vragen kan ik bij een healer terecht?

Je aura kan energetisch vervuild raken en dit geeft een reactie in je energiehuishouding (gezondheid). Een healing helpt om deze energetische vervuiling op te schonen. Voor een healing hoef je echter niets te ‘mankeren’.  Het is een vorm van aandacht geven aan jezelf.

Bij energetische vervuiling kan je o.a. de volgende klachten ondervinden:

-    Moeheid
-    Stress
-    Concentratie- en aandachtsproblemen
-   Fysieke klachten of pijnklachten
-    (Overweldigende) Emoties
-    Erge dromen
-    Problemen in een relatie (met partner, vriend, kennis, familielid, collega, etc.)
-    Te veel verantwoordelijkheid op je nemen
-    Te veel geven aan anderen
-    Hoge eisen stellen aan jezelf of erg perfectionistisch zijn
-     Controledrang
-    Verminderde creativiteit?
-    Moeite om ergens te aarden
-    Moeite met stappen zetten of keuzes maken
-    Je overbelast voelen, uitgeput zijn of energieverlies hebben
-    Afwezig voelen
-     Niet gemakkelijk voelen wat jouw gevoel is
-     Niet lekker in je vel zitten
-    Problemen op werk-, of in privésituaties


Herken je één van bovenstaande punten? Dan kan een healing helpen!

Welk effect heeft een healing?

Een healing kan werken op fysiek-, emotioneel -, en mentaal niveau. Healingen zijn een geweldige manier om blokkades op te heffen, ongewenste energie weg te sturen en om je eigen energie weer goed te laten stromen, zodat je kan helen. Je kunt het ervaren als een energetische innerlijke zachte massage. Na een hele dag hard werken is een healing ontvangen bijvoorbeeld heel ontspannend. Healingen kunnen langere tijd door werken, zodat je bijvoorbeeld die nacht beter slaapt of pas een dag of week later effect merkt.

De enige manier om erachter te komen welk effect het bij jou heeft, is door het te ervaren.
Hoe anderen het hebben ervaren kan je terug lezen in het gastenboek.

Wat gebeurt er tijdens een healing?

‘Alle he(a)ling is zelf-heling’ is het perspectief van aura healing. Een healer kan je stimuleren om te gronden, meer aanwezig te zijn, blokkades op te heffen en om meer stroming van je eigen energie te creëren. Healers kunnen dit echter niet vóór jou doen. Het is noodzakelijk dat je een gemotiveerde deelnemer bent. Voor de healing hoef je naast er in vrije wil te zijn, niets te doen. Je mag lekker op een stoel gaan zitten met je ogen dicht en je wordt een aantal keer gevraagd jouw voor- en achternaam te noemen. Je wordt gevraagd om rechtop te gaan zitten, zodat je meer aanwezig bent bij de healing.

Als ‘spirit’ ben jij de leider van de healing. Het is aan jou hoeveel je losmaakt van jouw ruimte. Als jij iets niet wilt laten gaan, dan kan niemand jou dwingen. Uiteindelijk is het de stroming van jouw energie die de healing creëert. Een healer kan je dus ondersteunen, maar jíj hebt de touwtjes in handen van jouw eigen healing proces.

Uit welke stappen bestaat een healing?

Iedere healing is anders. Er komen echter in ieder aura healing proces een aantal aspecten aan bod:

1. Tijdens een healing is de eerste stap om je te helpen gronden, om als geest aanwezig te worden in jouw lichaam. Je kan ook leren om dit zelf te doen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van meditatie en grondingsoefeningen.

2. De healer kamt daarna door jouw aura om het proces van loslaten van energie die niet van jou is, en psychische puin, te ondersteunen.

3. Vervolgens helpt de healer je om de stroom van aarde-, kosmische-, levens-, healing- en creatieve energie door je grote energie kanalen te vergroten.

4. Je wordt ook geassisteerd in het oplossen van blokkades en het creëren van een stroom van energie door je zeven hoofdchakra’s of energie centra.

5. Heb je specifieke vragen/aandachtspunten voor een healing dan kun je deze altijd stellen aan de healer. Er wordt dan in de healing speciale aandacht aan deze vraag besteed.

6. Een healing eindigt met het stabiliseren van je energiesysteem.

Hoelang duurt een healing?

In totaal ben je ongeveer ander half uur aanwezig. Er wordt gestart met een kort gesprek waarin wordt kennis gemaakt en wordt uitgelegd wat een healing is. Daarnaast wordt er gevraagd of je speciale aandachtspunten hebt voor de healing. De healing zelf duurt ongeveer een half uur tot een uur. Na de healing zal ik vragen hoe het voor je was. Nadat je jouw bevindingen hebt verteld, vertel ik wat ik heb ervaren en kunnen vervolgstappen besproken worden.

Wat zijn de tarieven?

Healing - eerste behandeling 45 euro
Healing - vervolg behandeling 40 euro
Healing op afstand 40 euro
Chakra-balans massage 15 euro


Wat is een healing op afstand?

Een spirituele healer is niet gelimiteerd door tijd of ruimte, waardoor healing op afstand mogelijk is. Healing op afstand is vooral bruikbaar als er fysieke of geografische beperkingen zijn, waardoor een bezoek aan de praktijk niet mogelijk is. Afstandhealings zijn rustgevend en bevorderen de stressreductie. Het kan ook revitaliserend zijn en helpen bij de voortgang van genezende processen op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak.

Voor een healing op afstand is het handig om samen een tijdstip af te spreken en dat je op dat tijdstip een rustig plekje opzoekt en lekker (het liefste rechtop) gaat zitten. Mocht dit niet lukken is dit geen ramp, de healing werkt dan namelijk nog steeds op onbewust niveau. Doordat je mij niet ziet en direct voelt heeft dit soms minder impact op bewust niveau, waardoor sommige mensen het fijner vinden om langs te komen. Op onbewust niveau maakt het echter niet uit. Zodra de healing is afgelopen bel ik je op om te vragen wat je hebt ervaren en vertel ik je mijn bevindingen.

Wat is een Chakra-balansmassage?

Tijdens een healing kan blijken dat jouw chakra’s niet in balans zijn en een chakra-balansmassage een goed middel kan zijn. Een Chakra-balansmassage brengt de chakra's weer in balans, waardoor je meer ontspannen bent. Chakra's zijn energiepunten in het lichaam en bevinden zich in de buurt van organen. Deze massage behandelt de zeven hoofd chakra's. De Chakra-balansmassage duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens deze massage lig je op je buik en houd je jouw kleding aan.

 

 

 

Over mij

 Op dit

 

| Sonja van Ockenburg-Dekker @ Voel je Zenja | 1985 | Begeleidingskundige (MHOB) | HBO-kerndocent ergotherapie |

 

Wie is Sonja?

Ik ben Sonja van Ockenburg-Dekker en ben geboren in 1985. Ik woon samen met mijn man, zoontje van vijf en dochter van twee jaar. Ik houd van natuur, muziek, bandjes luisteren, zingen, yoga en uitgaan. Vrienden typeren mij als spontaan, vrolijk, een doorzetter, kleurrijk en veelzijdig.

 

Hoe is Voel je Zenja ontstaan?

Het starten van een eigen onderneming / begeleidingspraktijk is langzaam ontstaan. Meerdere opleidingen en cursussen ben ik gestart voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo volgde ik in 2010 een opleiding tot energetisch healer bij SOARE, centrum voor innerlijke energie management en in 2011 een opleiding tot Emotional Freedom Techniques begeleider bij NOVET. Tijdens deze opleidingen kreeg ik meer vertrouwen in mijn kwaliteiten en ontdekte ik dat ik tijdens het begeleiden echt in mijn kracht sta. In april 2011 was Voel je Zenja voor helder inzicht in persoonlijke ontwikkeling geboren!

In de jaren daarop schoolde ik mijzelf bij in o.a. probleemoplossend coachen, coachen van mentale weerbaarheid a.d.h.v. de MTQ-48, de MIR-methode en reiki.

Sinds maart 2017 ben ik Master in Human & Organizational Behaviour (Begeleidingskundige). Begeleidingskunde leerde mij intellect met intuïtie te verbinden. Deze 2,5 jaar durende master heeft mij opgeleid tot aspirant-supervisor en gecertificeerd coach volgens LVSC. Daarnaast tot het doen van begeleidingskundig handelings-/actie-onderzoek en fenomenologisch onderzoek. Als Begeleidingskundige begeleid ik complexe veranderprocessen in alle niveaus van een organisatie. Ik doe onderzoek en creëer speelruimte waarin nieuwe handelingsmogelijkheden ontstaan. Voel je Zenja werd verrijkt met helder inzicht in professionele ontwikkeling.

Voel je Zenja, voor helder inzicht in persoonlijke en professionele ontwikkeling!

 

Wat doet Sonja naast Voel je Zenja?

Drie dagen per week werk ik als HBO-kerndocent Ergotherapie. In 2007 heb ik mijn HBO-opleiding Ergotherapie voltooid, waardoor ik over medische basiskennis beschik. Na een aantal jaren in de praktijk ben ik als docent Ergotherapie aan de slag gegaan aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn functie is veelzijdig, waardoor ik de mogelijkheid krijg meerdere kanten van mijzelf te ontwikkelen. Zo geef ik verschillende theoretische- en praktijkvakken en coach ik studenten via Studieloopbaancoaching. De gevolgde opleidingen hebben mij in mijn huidige werk veel gebracht. Ik ben meer in evenwicht, heb meer zelfvertrouwen, geef beter mijn grenzen aan en voer complexere taken uit. 

 

Wat betekent de naam Voel je Zenja?

In de naam zijn meerdere aspecten gebundeld. Het ‘voelen’, ‘zen’ en een link naar mijn naam.

'Zen' staat voor welzijn. Tegenwoordig zijn we bijna allemaal aan het rennen en vliegen en vergeten we te ‘voelen’. Bij Zen is ‘aandacht’ belangrijk. Met aandacht stilstaan bij alle prikkels die we opnemen, zowel je lichaam voelen als stilstaan bij de gedachtes en reactie hierop van onze geest. Ook tijdens (en na) een energetische healing word je je bewust en geef je je lichaam en geest aandacht.

Tussen Zen en energetische healing zijn veel gelijkenissen. Het doel van Zen is inzicht krijgen in je eigen ware aard en om uitdrukking te geven van dit inzicht in het dagelijkse leven. Je kan hierdoor een onvoorwaardelijke vorm van liefde en vrijheid ervaren.

Als anderen mij riepen met “Son?” dan was mijn antwoord “Ja!” en was mijn naam compleet. Sonja is een redelijk standaard naam die op websites al vaker gebruikt was. Ik noemde mijzelf om deze reden vaker Zonja. Verander nu nog maar één letter, en je hebt ‘Zenja’!

Humor en zelfspot (met behoud van respect) zijn van groot belang, want ijdelheid of de illusie dat je iets bereikt hebt, liggen altijd op de loer. Een grap of relativering komt ook terug in mijn levensmotto ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

VOEL JE ZENJA

Online: Coaching | Supervisie | EFT | Healing

 

Sonja van Ockenburg-Dekker 

Telefoon: +31642966812     Voicemail inspreken of Whats-app sturen? Graag, dan bel ik z.s.m. terug!

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier: KLIK HIER

 

Facebook: www.facebook.com/voeljezenja

Insta: www.instagram.nl/voeljezenja

LinkedIn: Sonja van Ockenburg-Dekker

 

Openingstijden: in overleg

Locatie: coaching/supervisie/EFT online en healingen op afstand

 

Aangesloten bij: LVSC en Stichting EFT

 

 Klik hier en like Voel je Zenja op Facebook! 

 

Links

SOARE Opleiding voor healing en reading - www.soare.nl

Fotografie - Wim van den Berg - www.wgvandenberg.nl

Webdesign - Antonio Carapuca de Paiva

Alternatieve Geneeswijzen Info - www.alternatievegeneeswijzen-info.nl

Algemene voorwaarden

Voel je Zenja heet je van harte welkom en stelt je graag op de hoogte van de volgende zaken, die van toepassing zijn op de dienstverlening binnen de praktijk.

Tarieven & Betaling 

Je wordt altijd voor- en ingelicht over de hoogte van de tarieven, dit kan zowel mondeling als schriftelijk zijn of beiden. Losse consulten worden vooraf betaald of ter plaatse contant afgerekend. Blijf je in gebreke met je betaling dan zullen incassomaatregelen genomen worden.

Afspraken 

Alle afspraken kunnen 24 uur van te voren kosteloos worden verzet of geannuleerd. Bij afmelding later dan 24 uur van tevoren wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

Vervanging 

Bij ziekte of afwezigheid van de geplande behandelaar binnen Voel je Zenja, word je (indien mogelijk) tijdig geïnformeerd over de vervanging dan wel een nieuwe planning van de dienstverlening.

Behandeldossier 

Binnen Voel je Zenja wordt een dossier van jouw behandeling bijgehouden, waar te allen tijde vertrouwelijk mee wordt om gegaan. Er bestaat recht op inzage in je dossier.

Klachten en ideeën 

Mocht je een klacht hebben over de dienstverlening binnen Voel je Zenja, dan kun je die kwijt bij je behandelaar. Suggesties ter verandering, dan wel verbetering met betrekking tot de dienstverlening, stelt Voel je Zenja altijd op prijs en kun je bij de behandelaar (liefst schriftelijk of per email) kenbaar maken. 

Het is voor jou belangrijk om te weten dat:

•  Het volgen van behandelingen, therapieën en consults op eigen risico zijn. Uiteraard zullen de behandelaars streven naar de beste behandeling, na-/voorzorg en begeleiding. Voel je Zenja houdt zich niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen. Bezoek altijd eerst een arts of medisch specialist bij lichamelijke of psychische klachten.

• Het meenemen van kinderen en huisdieren naar de praktijk is niet toegestaan tenzij anders overlegd.

• Het uitschakelen van de mobiele telefoon is verplicht, tenzij anders is overeengekomen.

• De coachingsruimte dient ook als yogaruimte. Je wordt vriendelijk verzocht je schoenen uit te trekken. 

Tarieven

Wat fijn dat je jezelf serieus neemt en je nieuwsgierig bent naar de prijs en kwaliteit van jouw begeleider!

 

Wil jij een volgende stap zetten in jouw oriëntatie?
Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan,
of neem contact op voor meer informatie en/of een offerte!

 

In een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek van +- 30 minuten:

  • leren we elkaar kennen en kijken we of het contact goed voelt
  • vertel je wat jouw problemen en/of wensen zijn en welk doel je wilt bereiken
  • hoor je wat ik jou kan bieden en leg ik mijn werkwijze als begeleidingskundige uit
  • verhelderen we wederzijdse verwachtingen en is er gelegenheid tot het stellen van vragen

 

Ervaren wij beiden een klik en komen onze werderzijdse verwachtingen overeen? Dan bepalen we samen hoe het begeleidingstraject eruit komt te zien (aantal, duur en frequentie). Na drie sessies evalueren we of dit plan bijgesteld dient te worden.

 

Tarieven te verkrijgen op aanvraag. 

Begeleiding vindt in basis online plaats.

 

Voor workshops, begeleiding van groepen, teams of organisaties, begeleidingskundig handelingsonderzoek en begeleiding op andere tijden / locaties wordt een tarief op maat gerekend.

 

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de volgende Algemene voorwaarden.  

 

 
 
 
 

1 september 2013 - Website Voel je Zenja online!

Welkom!

Voel je Zenja is een praktijk voor energetische healing en coaching. Op deze website vind je meer informatie over de praktijk.

Op 1 september 2013 is deze website feestelijk geopend. De   Facebookpagina van Voel je Zenja   was al langer in de lucht.

Vriendelijke groeten,

Sonja Dekker

Begeleidingskundige coaching aangeboden!

Voel je Zenja begeleidingskundige coaching aan!

 

Neem snel een kijkje op www.voeljezenja.nl/coaching!